Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING

Hej älskade ni! Hoppas ni haft en underbar helg! I lördags var vi ute och åt middag med våra vänner på Aifur, ni vet E-types vikingaresturang i Gamla Stan? Hade aldrig varit där tidigare men det var faktiskt riktigt bra – så roligt tema och när man kom in och skulle sätta sig vid bordet blåste dom i en tuta över hela restaurangen och meddelade vilka vi var. Sen drack vi mjöd – vilket var så himla gott. Och maten var faktiskt jättegod. Ni måste gå dit om ni inte varit där!
Efter middagen gick vi till Noppes, för min bror hade en fest där, och sen visare till Bergmans och därefter Berns. Det blev en riktigt hård kväll för mig så mådde som jag förtjänade igår och är faktiskt väldigt sliten idag också. Kan tydligen inte festa halvdant haha. Här är en liten video på hur jag såg ut och senare kommer bilder och produktinfo. Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!