VITAMIN BOOST

Här har ni kombinationen som jag testade igår kväll! Båda produkterna kommer från By Wishtrend och den ena är en sheet-mask och den andra är en kräm som förbättrar upptaget av vitaminer. Så jag började med masken och sen använde jag krämen ovanpå när jag låtit serumet sjunka in. I morse när jag vaknade upp hade jag fått en jäkla lyster och uppstramning! Ibland kan jag dock känna mig lite torr när jag använt C-vitamin så jag gillar att använda en extra fet kräm ovanpå eller några droppar olja. By Wishtrends produkter är väldigt effektiva men har ändå ett bra pris tycker jag! Finns att köpa på Glowid.se och Skincity.se. 

Enhancing Sheet Mask är en lyster- och fuktgivande sheet mask som innehåller 11% C-vitamin och 10,5% E-vitamin, som tillsammans skyddar mot fria radikaler. Ingredienserna behandlar också pigmenteringar, fina linjer och en ojämn hudstruktur. E-vitaminet har även en kraftfullt reparerande och lugnande effekt. Kostar 49kr.

Vitamin 75 Maximizing Cream är en antioxidantrik, skyddande 24h-creme med reparerande E-vitamin. Istället för vanligt vatten består cremens bas av 75% Hippophae Rhamnoides (havtornsvatten) för bättre återfuktning och underlättande av absorption av aktiva ingredienser. Havtornsextrakt, solrosfrö- och macadamianötolja hjälper huden att absorbera vitaminer för att maximera effekten. Huden får en förbättrad elasticitet, lyster och spänst. Kostar 339kr.

 



Som ni ser har krämen en härlig, fluffig gelkonsistens. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!