Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TJHOO!

Tjohoo på er – äntligen fredag! Jag ska snart skynda mig till Brillo, ska nämligen äta lunch med min vän Daniela. Alltså körde en koreansk mask och krämkombination igår kväll som gav ett sån jäkla lyft och glow – ska skriva om den senare idag. Perfekt att göra inför ett tillfälle där man vill känna sig extra fin! Ja det var nog det för nu, tänkte mest säga hej och meddela att jag snart är tillbaka:) Puss på länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!