Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LITE BLONDARE, LITE KORTARE

Hej på er! Är så glad idag – tror jag hittat vad det är som gjort att jag fått tillbaka energin – tänkte skriva lite mer om det på bloggen senare. Jag måste få visa upp mitt hår, var hos Gabbi på Bangerhead igår och lade lite nya slingor i luggen, satte om mina Hairtalk Extensions, gjorde en inpackning och sen kapade vi typ 5cm på längden – det gjorde ganska mycket faktiskt och jag älskar det! Känns så himla tjockt och fräscht nu. Tycker det blir så naturligt och fint när Gabbi gör mina slingor – ser så där naturligt solblekt ut – eller vad tycker ni?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Superfräscht!
    Lika strålande vacker som alltid?

    Anna 2018-02-23 15:29:44
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!