Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OLÈ

Hej på er! Vad glad jag blir att jag fått så många bra frågor gällande behandlingar – det är jag och läkare Pyra Haglund från Stureplanskliniken som kommer hjälpas åt så ni kan räkna med proffssvar! Jag ger er fram till i eftermiddag, om någon skulle vilja slänga in någon extra fråga, och sen ska jag sammanställa allt och skicka vidare Pyras del. Jag hoppas att vi kommer hinna gå igenom allt inom ett par dagar men ville bara säga att vi börjar jobba på det idag:) Kommer nog bli ganska långt så kanske måste dela upp det i två delar. Så kul det här ju! Är det något annat ni skulle önska att jag hade frågestund om förresten?! PUSS på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad har du för ögonskugga?? <3

  Louise 2018-02-20 23:43:37
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise, det är min bronzer från Rituals:) https://susannebarnekow.metromode.se/2017/12/11/rituals-makeup/ Kram S <3

   Susanne Barnekow 2018-02-21 14:34:30
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!