Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OH LA LA

Alltså nu har jag fått några nya hudvårdsälsklingar!! När jag var hos Elita på Skin Agency senast så rekommenderade hon produkterna på bilden, DP Dermaceuticals Tri Phase Cleanser, Mesoesteics Anti Stress Face mask och DP Dermaceuticals Hyla Active 3D Sculpture Mask.

Rengöringen är nog den härligaste och bästa jag testat – den är som en fast gel när man trycker ut den och efter man tillsatt vatten förvandlas den till en mjölk – den tar väldigt effektivt bort smuts och makeup samtidigt som huden känns otroligt len och återfuktad! Sheetmasken från samma märke är också väldigt härlig och ger massa fukt, reparerar och lugnar huden. Perfekt att använda ovanpå masken från Mesoestetics om man vill ha en extra boost!

Och sen till en nästa favorit som är alldeles magisk – nämligen Anti Stress Mask – den består av en vit, kylande kräm som verkar lugnande, avsvällande, anti-inflammatorisk och reparerande och kan användas även på den mest känsliga huden. Den är verkligen helt magisk och min hud är så jämn, lugn och mjuk efteråt att jag redan hunnit bli totalt beroende av den. Älskar kyleffekten och att man även kan använda den som en nattmask.

DP Dermaceuticas kan man köpa på salong, hittade det inte på nätet, men om ni bor i Stockholm kan ni ju sticka in näsan hos Elita Skin Agency! Mesoestetics mask finns också hos Elita men om ni vill köpa den på nätet kostar den 595 kr och finns att köpa här(klick!). 


Här ser ni den kompakta gelkonsistensen på rengöringen!

Så här mjölklig och härlig blir den när man tillsatt vatten. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!