Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FLEX BRUSH

Good morgon! Tagit det så lugnt i helgen så känner mig faktiskt inte helt död den här måndagen haha. Idag sitter jag på redaktionen men har som vanligt förberett ett par inlägg till er!

Jag har sedan några år tillbaka varit väldigt noga med att utsätta mitt hår för minimalt slitage, där en viktig del är att använda sig av en specialborste som inte sliter på håret lika mycket som en vanlig. Jag älskar till exempel Tangle Teezers borstar och även HH Simonsens Wet Brush som är väldigt bra! Nu har HH Simonsen släppt en helt ny borste, och hur cool är den? Jag vet att det bara är en hårborste men har verkligen en förkärlek till dom här utredande hårverktygen haha. Med den här fastar det verkligen minmalt med hår och det är så skönt att slippa både botten och kudde som snabbt blir ofräsch om man inte rengör den med jämna mellanrum. Den passar även att använda på extensions och peruker! Blir ni sugna på att testa? Flex Brush kostar 239kr.

Håll utkik på bloggen för senare idag kommer jag tipsa om nya hudvårdsfavoriter som jag blivit heeelt besatt av!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Var kan man köpa den borsten?

  Sanna 2018-02-21 10:02:16
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Det ser inte ut som att den kommit upp på så många e-handlar än, den är alldeles ny! Men jag hittade en här https://nicebeauty.se/hh-simonsen-the-wet-brush-black–flex-dry-brush.html. Annars ska den komma upp snart:) Kan kolla upp exakt vilka som kommer sälja den om du vill? 🙂 Kram S

   Susanne Barnekow 2018-02-21 14:32:35
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!