Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

M.A.C MAKUEP SESSION

Hejsan svejsan! Äntligen fredag igen! Är så taggad på att ha en lugn helg, om man nu kan vara taggad inför det haha. Ska ha en kväll ensam hemma med vovvarna med soffmys, film och popcorn. Har äntligen börjat känna mig stark i kroppen och har kommit igång med träningen så vill inte förstöra det med en festkväll – måste få njuta lite till av den här känslan!

Igår var jag ju på M.A.C store och träffade Massimo Mazzotta Möller som är varumärkets officiella makeup-artist, han skulle lägga en makeup på mig och det var basen som fick stå i fokus. Jag ska visa vilka produkter han använde nedan! Blev helt kär i concealern, mineralpudret, highlightertrion och ansiktsmisten som är galet bra! Något som Massimo gjorde som jag själv aldrig brukar göra, är att först arbeta in foundationprodukten och därefter concealern, som var i en något ljusare nyans än foundationen. Så att man kan se om det ens behövs någon mer täckning och/eller för att ljusa upp specifika områden. Definitivt något jag själv ska börja göra!

 


Här har Massimo sminkat av min bas och applicerat en C-vitaminprodukt som var superhärlig – den ser ni på bilden nedan. 

  
Här ser ni hur Massimo jobbade – han droppade ut produkterna på en silverplatta och arbetade in dem med penslar. Ni skymtar även den härliga ansiktsmisten med cocos som heter Fix+ – den är perfekt för att förbereda huden inför makeup, fixera makeupen eller fräscha upp huden vid behov. 

Det här mineralpudret, Mineralize Skinfinish i nyansen Medium, är helt fantastiskt, det mattar ned samtidigt som det ger lyster!

Här ser ni basprodukterna som användes – Waterweight SPF 30 Foundation i nyansen NC 25 och Pro Longwear Concealer. Foundationen ger en väldigt lätt och lysterrik täckning och concealern effektiv täckning med mycket fukt(den här är en ny favvis, så härlig!).

Här har ni efterbilden! Massimo har även applicerat ett superhärligt läppstift som ger en lätt färg med glansig effekt, det heter Tendertalk Lip Balm och nyansen heter Pretty Me Up. 

Här är highlightertrion som är så sjukt härlig! Ska visa den mer i ett separat inlägg. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!