Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRÅGESTUND; BEHANDLINGAR

Hej älskade ni! Alltså så många filmer jag gjorde, fattar inte att jag blir så nervös när det bara är jag och kameran. Blev liksom riktigt svettig haha. På er begäran tänkte jag nämligen ha en frågestund gällande behandlingar, men det kan ni ju se på filmen. Så dålig på det här – puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Susanne, tack för en väldigt bra blogg med mycket inspiration! Jag tycker att det är supersvårt att få bukt på förstorade porer/vidgade porer, främst området runt kinderna. Har prövat paula’s choice SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID och deras RESIST 10% NIACINAMIDE BOOSTER, och lite retinol produkter därifrån. Upplever förbättring men känner mig inte helt nöjd så funderar på om det finns någon behandling man kan komplettera med. Har blandhy som blir ganska lätt blank, men de är just de förstorade porerna jag upplever som störande. Tacksam för tips!

  Keep up the good work!

  Märta 2018-02-22 10:25:44
  Svara
 • Hej, jag har akneärr eller hudutslagsärr på kinderna .. bästa behandlingen för en jämnare hud?:)

  My 2018-02-19 14:57:01
  Svara
 • Hej! Jag har känslig hud och väldigt yttorr, har märkt att jag fått lite ytliga kärl på kinderna.. aahh!! Tror jag behöver mer fukt och funderar på Dermapen eller Infusion – vad skulle vara det bästa att börja med?

  Rebecka 2018-02-19 14:31:26
  Svara
 • Vad är det för skillnad på dermapen och microneedling?
  Vad är riskerna med dessa behandlingar?

  Alice 2018-02-19 13:44:25
  Svara
 • Jag har förstorade porer i princip i hela ansiktet, speciellt kinderna och pannan. vad för behandling bör jag göra? Och har du något bra sminktips för att dölja dessa?

  Elsa 2018-02-19 12:19:21
  Svara
 • Hej,

  Jag undrar vad skillnaden är mellan skinboosters och dermapen med skinbooster?
  Är 36 år och min hud har börjat förändra sig mycket sista tiden, större porer, fina linjer, trött hy. Bor i Paris så mycket luftföroreningar här med.
  Vad skulle kunna vara en bra plan för min hud de närmsta månaderna framöver?

  Hanna 2018-02-19 11:52:20
  Svara
 • Hej !
  1. Vilka behandlingar gör du tex botox fillers?
  2. Vilka hudbehamdlingar som du testat fungerar bäst ? (Du har ju huden till en baby)
  3. Finns det någon WOW produkt du testat som du inte skulle kunna leva utan (alltså inte en spons kur)
  Tack för bra blogg , din hud är fab 🙂

  Emma 2018-02-19 11:52:09
  Svara
 • Undrar också vilka behandlingar du tyckte funkade för att få ett litet lyft i ansiktet när man är ung? 🙂 alla behandlingar funkar ju inte på en ung hy då den är starkare.
  Alltså typ lyfta från nasobiala och upp mot örat. O hålögdhet under ögat, vad kan man göra då? finns mycket komplikationer med teartrough.
  Vilka behandlingar har du gjort för att förstärka dina fina drag 🙂 ?
  Du är grymt snygg!
  Mvh Isabella

  Isa 2018-02-19 09:49:21
  Svara
 • för vilken typ av acneärr gör man vilka behandlingar? alltså atrofiska, box car, ice pick scars?
  hört att det går att rekonstruera ärrvävnad med fillersnålen, alltså att man samtidigt som man fyller ett nedsänkt ärr med restylane typ, så drar man upp den gamla ärrvävnaden så det bkir slätt? hur funkar det?
  och, dermapen dermaroller eller fraxel för nedsänkta akneärr efter cystisk acne?
  funkar såna här hemmarollers som swiss clinic och banish säljer?

  amanda 2018-02-18 16:14:03
  Svara
 • Jag är intresserad av att jämna till mina akneärr som jag har på min rygg. Området är inte jättestort, men brukar man kunna behandla ryggen med Dermapen? Och hur bra funkar det på ärr? Jag skulle säga att det är ärr som är pigmenterade och inte gropar.
  Tack för rolig frågestund!

  S 2018-02-18 01:23:01
  Svara
 • Vilken är den mest effektiva behandlingen för att reducera acneärr? Jag har några djupa ärr som jag lyckats i princip helt bleka med hudvård men finns det något som hjälper mot fördjupningarna? Vilken behandling tar bäst, microneedling eller fraxel? Eller är det fillers som gäller?

  Sandra 2018-02-17 16:19:25
  Svara
 • Hej!
  1.Jag undrar hur man får den där glowen, jämna och återfuktande hyn som du har? Är det peeling på salong?
  2.Vill gärna veta din hudvårdsrutin och vilka behandlungar du regelbundet gör på salong?
  3. Vad anser du om ekologiska produkter?
  Jag har ej problem hy egentligen. Men vill se fräschare, glow, typ wow hur tar du hand om din hud känsla. Är 26 år, vill även känna mig mer stram i huden.
  Har testat neostrata, blev jätte torr o känsla av irriterad, varför?
  Har Maria Åkerberg nu som lugnar min hy, men får heller inte den att se ut så som jag skrev ovan, med glow osv.
  Är ljus, ej synbara fräknar då de flutit ihop. Hudfärgat knotter i pannan, finnar ibland vid tinning, haka och ögonbryn. Ej glansig någonstans, stora porer näsa och haka. Normala kinder kanske något skrovliga-typ ojämn textur.
  Ytorr på nasobiala och pannan innan jag började med Maria Åkerberg, alltså bättre nu.
  Känner mig sliten om jag ej har smink runt ögonen. Lite ojämn i hudfärgen, kanske röd men inte så att andra lägger märke till det och inte blossröd som om man gått i värdens strängaste kyla. Utan lite mer här o var.

  Så vilken behandling skulle passa mig och produkter?

  Isabella 2018-02-17 10:27:52
  Svara
 • Vilken av alla behandlingar du har testat har gett mest effekt eller gett störst drastisk skillnad i hyn?

  Många hudterapeuter rekommenderar dermapen inför ett speciellt event och att man ska göra tre dagar innan, men förstår inte riktigt hur de kan göra det. Själv är min hy helt galet torr och i lite obalans i ca en vecka efter. Hur upplever du dessa behandlingar? Har du någon ”down time” och vad händer med din hud då? Är det stor skillnad på hur det känns när du kört demapen och skinboosters samtidigt jämför med endast dermapen?

  Många frågor, men är lite nördig när det kommer till huden!

  Johanna 2018-02-16 21:07:58
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!