Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MUST HAVE; HAIR TURBAN

Sedan första gången jag använde en hårturban så har det varit min bästa kompis efter jag tvättat håret. Att slippa snurra handdukar som hela tiden lossnar är så jäkla skönt! Om ni inte har testat så måste ni göra det haha. Nu har jag dock uppdaterat min vanliga hårturban i frotté mot en helt ny produkt i ett material som är vävt med en patenterad teknik där varje tråd är tunnare än silke och där vätskan rör sig genom hela tråden som ett slags kanalsystem. Detta gör att handduken väldigt effektivt suger upp vätskan i håret och man behöver inte gnugga ur den. När håret är blött är det som allra känsligast och då ska vi vara väldigt försiktiga med att orsaka slitage – gnuggning med handduk är typiskt en sån sak som sliter!

Jag måste säga att jag var förväntansfull men ändå skeptisk till att den här produkten skulle fungera – men den gör verkligen det! När jag haft håret i min turban ett tag är mitt hår så pass torrt att det inte finns något behov av att gnugga bort något vatten. Sen är den väldigt lätt och tunn att bära också!

 

Den kommer från Aquis och kostar 369kr, det känns kanske dyrt för en liten handduk men en sån här produkt har man ju sjukt länge, jag tror jag haft min vanliga frotté i ungefär 15 år haha. Finns bland annat att köpa på Eleven.se(klick!). 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!