Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIP JUICERS

Heej! Förlåt för dålig uppdatering igår men det var en stökig dag för mig:/ Men nu är jag back on track! Jag tänkte tipsa om Body Shops nya söta små läppbalsam – Lip Juicers. Det är ett veganskt läppbalsam som kommer i 5 olika varianter – jag har testat två av dem – det lila ger en transparent och väldigt fin färg och det är en smakmix av Acai Blueberry och Dargonfruit. Det gröna är helt ofärgat och har en smak av Kiwi, Kale och Watermelon. Dom luktar ganska starkt men så mumsigt att man får hålla i sig för att inte ta en tugga haha. Dom ger väldigt bra och långvarig fukt till läppen, utan att bli särskilt glansigt. Så om man föredrar en halvmatt känsla så är dom här perfekta! Priset är 85kr.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!