Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRAND VOLUME LASH CURLER

God morgon darlings! Nu är jag på väg till Plaza Kvinna men har så klart förberett inlägg för idag – det första jag bjuder på är en recension på Isa Doras allra senaste mascara Grand Volume Lash Curler som landar i butik v12(den som väntar på nåt gott). Det finns en som ser nästan likadan ut som heter Grand Volume Lash Styler så ni inte förväxlar dom.

Till att börja med så gillar jag verkligen den böjda gummiborsten som effektivt tar tag i fransarna och gör att det går väldigt snabbt att bygga upp volym och längd. Formulan är ganska torr men sitter bra på fransarna och är lätt att tvätta bort. Det enda jag kan klaga på är att jag hade önskat att det kommit ut mindre produkt på borsten – nu fick jag dra bort några klumpar som skapades när jag applicerat mascaran. Annars tycker jag resultatet blir jättefint! Så sammanfattat skulle jag säga att betyget landar på ungefär 4/5.

Priset kommer ligga på 189kr.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Vet att du går på derma pen behandlingar (?) micro needling. Skulle du kunna göra ett inlägg med frågor och svar på de behandlingarna? Jag har massa acneärr jag vill få bort men vet liksom inte hur mkt såna behandlingar skulle hjälpa mig och är nyfiken. Vore så gulligt 🙂 Kram

  Amanda 2018-02-13 11:56:10
  Svara
 • Wow, vilka fransar du har!

  Emma 2018-02-13 08:42:23 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack gulliga du, det är tack vare Revitalash, har inte såna här naturligt haha. Kram S

   Susanne Barnekow 2018-02-14 13:43:35
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!