Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNIN’

Hej älskade ni, hoppas ni haft en fin helg! Vi hade en sån konstig date night i fredags haha. Det var liksom väldigt konstiga energier i luften….vi åt middag på Adam/Albin och där finns det två stora shared-tables som man kan få sitta vid, det är ju inga problem i sig men innan middagen talade vi om ”tänk om vi får plats bredvid någon vi känner” – inte för att det inte skulle vara trevligt utan mer för att vi hade planerat en kväll för oss själva. När vi blir placerade av kyparen visar det så klart sig att vi sitter precis mitt emot två av våra vänner, så vår bröllopsmiddag blev plötsligt en parmiddag haha. En annan sak var att jag fick en urjobbig magknip som gjorde att jag knappt kunde äta eller dricka något och var tvungen att gå en promenad för att det gjorde så ont. Som tur var så bodde våra vänner i porten bredvid så dom var megagulliga och gick och hämtade en stark värktablett till mig, vilket gjorde att min magknip försvann – sån jäkla tur att vi hamnade bredvid dom ändå – jag hade så pass ont att jag trodde att jag skulle behöva åka hem och lägga mig.

Även fast vi hade jätte roligt så blev inte riktigt kvällen som förväntat – så vi bestämde att den inte räknades och att vi ska boka in en ny ensammiddag snart haha. Och det är ju inte helt dumt!

Den här veckan har jag redaktionsjobb på Plaza Kvinna inplanerat imorgon, på onsdag ska jag till Elita på Skin Agency och träffa min gudmor, på torsdag ska jag på en presentation på M.A.C store och på fredag ska jag äta lunch med GHD och träffa min psykolog. Och sen ska som vanligt en massa jobb tryckas in emellan det här. En kul och intensiv vecka!

Håll utkik för snart kommer bilder och produkter på fredagens makeup-look!

 


Ungefär så här känner jag mig idag haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!