Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LE LOOK

I fredags hade jag faktiskt en helt annorlunda basprodukt än vad jag brukar ha, nämligen en ny flytande foundation från Art Deco som heter Liquid Camouflage – jag har försökt hitta vad det är för nyans men det står verkligen ingenstans på produkten. Helt sjukt att jag börjat använda en flytande variant, framför allt när jag går ut. Här kommer resten av produkterna jag använt! Och just det min nya favvotopp kommer från Asos(klick!) – otippat va haha?

BRYN
Lashfood Browfood Ultra Fine Pencil Duo, finns att köpa här(klick!). 

BAS
Flytande foundation från Art Deco.
Rouge från RMS lip2cheek i nyansen Curious, här(klick!).
Hightlighter från Pixi i nyansen London Lustre, här(klick!). 

LÄPPAR
Läppenna från Tromborg i nyansen Fresh toppat med lite läppbalsam.

ÖGON
Ögonlocksprimer från Too Faced, här(klick!).
Ögonskuggspalette från By Terry, här(klick!).
Lösögonfransar från Ardell, Faux Minx i utförandet 811, kostar bara 99kr(!) och finns att köpa här(klick!).
Mascara från By Terry finns att köpa här(adlink!).
Svar kajalpenna från Dior.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!