Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HI-TEC BEAUTY

Jag kom precis hem från ett möte på Ellance där jag fik en introduktion i Dr Dennis Gross produkter och deras senaste innovation – DRx Spectra Lite Eye Care Pro. Hur spännande?! Det är alltså en ögonapparatur för hemmabruk som har 72 LED-lampor som effektivt ska reducera rynkor och fina linjer.
Den avger ljus i 4 olika våglängder, vilket stimulerar kollagenproduktionen och ska därmed ge ett synligt hudföryngrande resultat. Man ska se fullt resultat efter 10 veckor och den ska bara användas 3 min/dag. Man kan ju se under tiden man använder den så det är perfekt att bära när man borstar tänderna eller sätter på morgonkaffet. Jag ska så klart testa och ska även utsätta min man för att vara testperson under de kommande 10 veckorna. Och ni ska så klart få uppdatering på resultatet!

Jag fick även med mig några tester på andra produkter, bla en ny ögoncreme och deras storsäljande peelingpads.

Jag är faktiskt ganska grön till Dr Dennis Gross – har kanske ni någon referens eller produktfavorit att tipsa om?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Susanne,
  Först och främst, tack för världens bästa skönhetsblogg! Har tre frågor, vad använder du för borste till din IDUN-foundation? Du får sånt himla glowigt resultat, vilken dagkräm använder du under? Får inte alls samma resultat av IDUN… Och sist, är på jakt efter en bra hudterapeut som kan få bukt med min hy (pigmentfläckar osv) har du något tips på någon bra i innerstan?
  Kram

  Emelie 2018-02-11 16:04:07
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie och oj vad glad jag blir!! TACK för att du läser:) Jag använder lite olika borstar faktiskt men oftast ganska täta varianter. Jag har ju blandhy som gärna blir ganska glansig under dagen så jag brukar använda Paulus Choice Super Light Daily Wrinkle Defence och sen använder jag highlighter och avslutar alltid med en återfuktande ansiktsmist, då sätter sig mineralfoundationen väldigt bra tycker jag. Testa det om du inte gjort det tidigare-:)

   Åh jag har så många bra! Jag brukar ju gå till Anna på Kokoro (nu är hon dock mammaledig), Stureplanskliniken är jättebra och är väldigt bra uppdaterade på de senaste behandlingarna, Elita på Skin Agency är superduktig och om du vill hålla till i Vasastan så är Dr.K Clinic också väldans duktiga!

   Hoppas du hittar någon som passar dig och hojta bara om du har några fler frågor!

   Stor kram S <3

   Susanne Barnekow 2018-02-12 16:14:45
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!