Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DRY SHAMPOO HEAVEN

Hej på er! Äntligen fredag – så jäkla peppad och glad idag och det blir ju inte sämre för att solen skiner! Måste bara tipsa er om det här torrschampot som är en helt ny upplevelse, WOW vad bra det är alltså. Det kommer från Björn Axén och förutom att det har en lätt och god doft ger det en silkesmjuk och fluffig känsla. Ibland tycker jag att håret nästan kan kännas smutsigare några timmar efter man applicerat torrschampo men det här ger håret en riktigt ren känsla under en lång period. Jag använde det igår morse och vaknade upp med fluffigt och ofett hår i morse. Det ger liksom ingen strävhet utan snarare att det blir lent, även fast det får volym. Ja ni hör ju hur bra det är haha!? Helt frälst!

Jag använder Sunny Grapefruit nu men det finns även i dofterna Green Apple, och Sweet Blossom.

Kostar 99 kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!