Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YSL PARTY

Hej älsklingar! Här kommer lite bilder från gårdagens YSL-fest. Vi var ju först hos Ida Sofia där det bjöds på mat och hårstyling, sen gick det bilar till A House där festen var. Så snyggt ordnat – det fanns bland annat en läppstiftsautomat och ett tatueringsställe(inte med riktiga tatueringar så klart haha) där jag och min vän Anna gjorde en YSLtatuering. Eventet hölls framför allt för att lansera det nya läppstiftet Tatouage Couture – nu var det inte det jag fick med mig hem från automaten utan det jag har på bilden nedan är Vinyl Cream  – som enligt mig är helt magiskt! Jag ska visa upp det andra läppstiftet i ett separat inlägg. Senare idag kommer även ett inlägg på min makeup där jag använt en ögonskugga som jag fick en massa komplimanger för igår. Ses snart!


Med mina vänner Daniela och Ida Sofia. Min kjol kommer från Na-Kd(klick!), tröja från Asos(klick!),  och stövlar från Asos(klick!). 

Så fina lockar det blev med en GHD locktång som var oval i formen. 

Den här färgen heter Rose Mix. 

Discotoaletten hos Ida Sofia är verkligen drömmig! Läpparna kommer från min vän Danielas företag Bxxlght – så snygga!

Här kan ni skymta läppstiftsautomaten!


Hårstyling med Kerasase!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!