Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TJOHOO

Hej på er! Åh jag har äntligen sovit bättre under ett par nätter och känner mig som en ny människa.
Idag har jag en massa jobb och ikväll ska jag hem till min vän Ida Sofia som ska ha lite tjejhäng och hårfix med Kerastase och sen ska vi alla vidare till YSLs stora event. Ska bli så himla kul! Vet dock inte vad jag ska köra för makeup look – ni kanske har några önskemål?!
Imorgon ska jag på ett återbesök till Venous Centre, ni kommer ihåg att jag opererade bort åderbråck? Det har gått jättefint med läkning men nu har det kommit upp ett annat som är jättestort så ska se vad vi kan göra åt det.
På fredag ska jag på ett jobbmöte och på kvällen ska jag och Teddy ut och äta ettårig bröllopsmiddag på Adam & Albin. Så jag har så mycket skoj att se fram emot – syns det på bilderna haha? Jag är så glad för min nya hatt också – den kommer från Asos(klick!). 

Håll utkik på bloggen för lite senare kommer det upp en riktigt spännande masknyhet som jag tror ni aldrig sett tidigare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!