Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHEET MASK ENHANCER

Ja hörni – en sån här hade ni väl inte sett tidigare? Det är alltså en apparat vid namn Deep & Quick Ion Enhancer, som man använder för att maximera resultat av sin ansiktsmask. Jag läste om hur den fungerar på Annicas blogg, och den bygger på en gammal berövad teknik vid namn jontofores, vilket betyder att man använder sig av en svag ström som öppnar upp hornlagret i huden och därmed gör att allt hudgodis i masken slussas djupt ned i huden. Det här är ingenting farligt och tydligen någonting som använts på salong väldigt länge – men nu kan vi alltså njuta av det på hemmaplan!

Ja, man ser ju minst sagt rolig ut med sheet-masks och den här manicken gör ju inte det bättre direkt haha. Men vad spelar det för roll?! Apparaten kommer ju från Leejiham och nu använde jag en mask från samma märke, men du ska kunna använda vilken mask som helst, och jäklar vilken lyster jag fick! Det är ju svårt att säga om masken tagits upp i dom djupare hudlagren eller inte men jag tyckte verkligen att det kändes som att huden fick en liten extra boost av masken. Väldigt rolig grej det här tycker jag, eller vad tycker ni?! Den kostar 699kr och fins att köpa på Skincity.se. 

Så här använder man den:

*Välj en valfri sheetmask och applicera de
*Sätt en elektrod på vardera kinden
*Ställ in nivå 1 på apparaten och justera sedan nivån beroende på er hudtyp
*En pirrande känsla kan uppstå i ansiktet och det är helt naturligt. Mikroströmmen avges från elektroderna och *strömmen flödar över hela ansiktet vidare genom ansiktsmasken.
*Låt apparaten sitta på i ca 15-20 min. Strömmen gör att de aktiva ingredienserna i masken penetrerar djupare ner i huden.
*Efter användning, torka av apparaten med en handduk

Man kan även välja mellan 3 olika nivåer:
*Blå LED – för känsliga hudtyper.
*Lila LED – för torra hudtyper.
*Rött LED – för feta hudtyper.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!