MINITEST; EKO MICELLÄRA RENGÖRINGSVATTEN

Ni som känner mig vet ju att ett micellärt rengöringsvatten är ett måste i min hudvårdsrutin! Jag använder det varje kväll efter rengöring för att få bort dom sista makeupresterna men även på morgonen för att pigga upp och förbereda huden för hudvårdsprodukterna. Ni vet ju att jag sedan tidigare är ett fan av Estelle & Thilds vatten men här har jag testat två till ekologiska varianter!

Inika Micellar Clensing Rosewater, pris: 279 kr / 100 ml. Betyg: 4/5
Ett rengöringsvatten men en svag rosdoft som effektivt avlägsnar smuts och makeup. Fungerar för alla hudtyper och lämnar huden återfukad och mjuk. Det enda man kan klaga på är det höga priset, vilket drar ned betyget något.

Estelle & Thild, BioCleanse Micellar Cleansing Water, pris: 199 kr / 250 ml. Betyg: 5/5
Ett fantastiskt och riktigt effektivt rengöringsvatten som även återfuktar och balanserar huden. Vattnet är doftfritt och det krävs bara några svep för att få bort alla envisa makeuprester. En prisvärd och ekologisk fullträff!

Madara Micellar Water, pris: 169 kr / 100 ml. Betyg: 3/5
Ett helt doftfritt rengöringsvatten som utöver att rengöra verkar genom att balansera, återfukta och lugna. Tar effektivt bort den mesta makeup men klarar inte riktigt av att avlägsna envis ögonmakeup.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!