Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STAYCATION

Hej på er och hoppas ni haft en underbar helg! I lördags bokade jag spontant ett rum på Hotell Diplomat –  jag kände att jag var i stort behov av lite miljöombyte så jag släpade med mig syrran och vovvarna och flyttande in i ett väldigt mysigt rum. Vi sov så otroligt dåligt i fredags natt, Casper var nämligen risig i kistan och skulle ut med jämna mellanrum genom natten, så såg fram emot en härlig natts sömn. Nu blev det ändå inte så för att Archie hade marathon i olika sovplatser i sängen men det var i alla fall väldans mys haha! Vi köpte mat från deras nya matbar och låg och snacksade i sängen, sen tror jag att vi somnade vid 21 haha. I söndags gick vi en kort promenad med hundarna och sen åt vi deras MAGISKA hotellfrukost – så lyxig, fräsch och god! På tal om att sova dåligt så kommer ett långt inlägg om det senare idag…lite personliga tankar och även tips som jag fick från min psykolog i förra veckan. Ses snart underbara ni.


Så fint man får när man bokar hundrum!
     

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!