Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KERSTIN FLORIAN MAKEUP

Känner ni till märket Kerstin Florian? Det är ett lyxigt hudvårdsmärke som man ofta kan hitta på salong eller SPA – nu har dom i alla fall lanserat sina första makeupprodukter i form av en CC- cream och en foundation, som är väldigt härliga och ger en massa lyster! Jag skriver lite mer om dem nedan.

Luminizing CC Cream innehåller aktiva växtextrakt som ska jämna ut hudens struktur och färgton, förbättrar kollagentätheten samt minska bruna fläckar, rodnad och inflammation. Den ger en väldigt lätt täckning med lyster, utan att bli för fet. Bra om man har en fin hud som behöver lite extra lyster och utjämning av hudtonen men det är ingenting som täcker kvisslor. Nyansen jag har på bilderna är Natural Beige. Den kostar 485 kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 


Till vänster ser ni CC-creamen och till höger foundationen. 

Skin Renewing Foundation ger något mer  lyster och täckning än CC Creamen, jag upplever att den inte sätter sig riktigt lika bra i huden så om man har en fet hud skulle jag gissa att den här skulle kunna bli lite för glansig. Även den här produkten innehåller aktiva växtextrakt som ska minimerar fina linjer och rynkor, binda fukt, minskar synliga tecken på åldrande samt motverka förlust av kollagen. Nyansen jag har på bilderna heter Vanilla. Den kostar 499 och finns att köpa här(klick!). 

Till vänster ser ni foundationen och till höger CC-creamen – det är lite svårt att se någon skillnad utöver nyansen på den här bilden. 
 

Sammanfattat är det två härliga produkter där man kombinerat hudvård och makeup på ett bra sätt! Men det kunde vara lite mer skillnad på produkterna – som kanske ett adderat SPF i CC creamen. Nu är både egenskaper och resultat hos produkterna snarlika. Om jag skulle satsa på en ev dem skulle det bli CC creamen då foundationen blir lite för glansig på mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!