Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LITE RÖD

Hej på er! Jag kom precis hem från ännu en microneedlingbehandling på Dr.K Clinic – Hadde var bortrest nu så den här gången blev jag behandlad av gulliga Dikea – vilket också innebar att vi inte gjorde någon skinbooster idag. Det var samma styrka som förra gången men det kändes mycket mindre, vilket kanske inte var så konstigt med tanke på att vi inte hade gjort skinbooster, men jag känner verkligen att min hud klarar av mer för varje gång! Jag tycker att jag kan se ganska stor skillnad på min hudstruktur(porstorlek) på min näsa och hakan men hoppas fortfarande på att det ska bli förbättring på kinderna. Enligt Hadde så ska alltså en kur på 4-8 behandlingar ge fina resultat. Så jag håller tummarna haha. Så här ser jag ut nu direkt efter behandlingen – inte alls så farligt tycker jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så kul att du verkligen visar tydliga bilder och spännande med resultatet. Tack för en riktig bra beautyblog som inspirerar och känns genuin och ärlig när du delar med dig om tips eller recenserar produkter!

  Johanna 2018-02-02 22:38:48
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna, åååh vad glad jag blir:D Du gav mig precis så mycket ny glädje och motivation till bloggen! Tusen tack för att du läser och för din gulliga kommentar! Stor kram S

   Susanne Barnekow 2018-02-04 13:22:16
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!