JUST PEACHY

Idag gjorde jag en look med två av Sephoras vårnyheter – jag älskar verkligen den här matta paletten i peachiga nyanser från Too Faced med det passande namnet, Just Peachy Mattes! Jag har även applicerat en ny eyeliner från Nudestix som heter Rock n roller eyeliner, som har en väldigt innovativ och bra applikator i form av ett väldigt litet och tunt hjul, ni ser närmre på bilderna nedan. Vad tycker ni? Gillar ni såna här nyanser på ögonskugga – det är väldigt effektivt om man vill få blå ögon att ”poppa”. Jag försökte hitta produkterna på hemsidan men ser att dom inte har kommit upp än, men håll utkik för det ska finnas att köpa väldigt snart.

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!