Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

L’OREAL EVENT

Hej på er, hoppas ni har en fin helg! Har varit så utmattad att jag bara legat raklång i soffan hela helgen, med undantag för att gå ut långsamma promenader med hundarna. Nu ska ni i alla fall så se alla bilder från eventet(äntligen haha).

När vi kom fram till hotellet i torsdags åt vi lite mat och sen gick jag upp och vilade på rummet. Vid 19-tiden var det dags för drinkar nere i baren och en kort promenad till Les Baines och festen. Det var alltså två olika produkter som presenterades – en helt naturlig hårfärg som man gör på salong och naturliga hårvårdsprodukter som man ska kunna fylla på – jag fastade för produkterna som både var vackra och titta på, och som jag även skrev tidigare, doftade helt underbart. När vi kom var det inte så mycket folk men det fylldes snabbt på och det blev riktigt festlig stämning – inte konstigt när det bjöds på världens godaste drinkar haha.

Efter Alexa hade hållit sitt lilla tal och festen fortsatte ner i källaren gick jag tillbaka till hotellet och beställde roomservice. Jag höll ut så länge jag kunde men min kropp sa ifrån att jag behövde vila. I fredags sov jag ut, åt frukost på hotellet och sen gick jag och strosade på stan i en timme. Så otroligt vackert i Le Marais där vi bodde. Ska visa fler bilder av området och hotellet imorgon – så länge få ni ha en underbar söndag! Puss på er


Här ser ni det svenska teamet bestående av mig, Anna-Karin från L’Oreal och Emma från Styleby.

Den här drinken var så otroligt smarrig!

Sötnosen Emma med en av de supersmarriga drinkarna. 
  
Hur vacker är inte den här blomsterväggen? 

Så här ska man alltså kunna fylla på sina produkter på sin salong. 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!