Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FEELING BETTER

God morgon älskade ni! Äntligen är jag lite piggare och idag känner jag att jag kan dra mig iväg till redaktionen – är så glad att inte min sjukdom pajade min parisresa imorgon – är ju så laddad inför den! Kameran ska så klart få följa med så ni får se vad jag har för mig där. Jag ska försöka hinna förbereda nåt inlägg till er och göra mitt bästa för att trycka in lite bloggtid när jag väl är där. Ska bli så härligt att besöka Paris igen då det var en jäkla massa år sen, och sen ska det bli väldans skönt att kunna trippa runt på gatorna utan en massa snöslask haha.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind