Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DRY SKIN REPAIR

Jag har skrivit om föregångaren till den här produkten tidigare i bloggen – då var förpackningen en burk men nu är det istället en tub, som jag personligen tycker är mycket bättre. Det här är i alla fall en riktigt bra produkt när det kommer till att råda bot på riktigt torra och hårda hudpartier så som fötter och armbågar. Den är helt parfymfri, passar även den mest känsliga hud och innehåller en blandning av AHA och PHA-syra samt vitamin E, som fungerar genom att effektivt exfoliera och reparera torr och sprucken hud. Jag upplevde att jag kände skillnad redan efter första gången och brukar använda den på fötterna på natten så att den får verka ordentligt. Den kostar 298kr och finns bland annat att köpa på Skincity. Ett riktigt bra tips för oss torrisar:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Den är SÅ bra har precis använt 🙂

    Johanna 2018-01-23 17:59:33
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!