MY WEEK

God morgon på er älsklingar! Hoppas ni haft en fin helg – min har varit ganska så bra – jag blev nämligen sjuk igår igen så är helt sänkt – orkar inte vara sjuk mer nu!!! Har lite för mycket att göra och lie för mycket roligt att se fram emot den här veckan. Jag skulle egentligen sitta på redaktionen idag men nu får jag gå in imorgon eller onsdag istället.

Jag har nog nämnt det lite snabbt i bloggen tidigare men jag ska till Paris på torsdag med L’Oreal och gå på ett event med Alexa Chung och sen intervjua henne dagen efter(varning för att inte dricka för mycket på torsdagen haha) och när jag kommer hem fredag kväll så ska jag och Teddy ut och fira vår ettåriga bröllopsdag. Innan dess ska/skulle jag hinna med en massa jobb, träning och ännu en microneedlingbehandling på Dr.K Clinic men det ser svårt ut nu när jag mår dåligt. Till en helt annan sak, när jag är på redaktionen har jag börjat införa att jag alltid plockar upp en macka på Pepstop(Rene Voltaire)på vägen och den är så satans god – och nyttig. Så det är alltså så här jag ser ut när jag sitter och smaskar haha. Ses snart <3 Förresten… min fredagslook kommer upp på bloggen imorgon eller lite senare idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men ooj!! Du är ofta sjuk du..
    blir du utslagen och bara ligger flera dagar eller blir du hängig och jobbar och far runt ändå? Du kanske stressar och har för mycket på gång i ditt liv? Är nästan aldrig sjuk, äter allsidigt och tar multivitaminer året om, tror nog att du oxå äter bra och tar hand om dig själv.. har lärt mig att säga nej till vissa saker, inte så roligt alltid, men tacksamt i längden då jag får kraft till det jag verkligen vill?Krya på dig?

    Anna 2018-01-22 19:22:34
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Ja det har varit en del på senaste – tror det är den här mörka vintern som är problemet haha. Sen är det nog också att jag aldrig vilar ordentligt när jag är sjuk utan alltid springer runt och går ut med hundar etc. Får ofta en släng som går över efter några dagar och blir ofta inte helt utslagen. Tror liksom inte jag kan leva mer hälsosamt så det är bara att plöja igenom haha. Tack snälla du:) Kram S

      Susanne Barnekow 2018-01-23 15:26:32
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!