MAKE THE MAKE

Nu lanserar Skin City sina egna makeup borstar under märket Make The Make. Jättesnyggt och stilrent koncept och ”OJ” vilka härliga borstar. Så där mjuka att man nästan vill sitta och gosa med dom haha.

Håren på borstarna är skapade av taklon – vilket är ett veganskt syntetfiber – och är placerade extremt tätt för att leverera ett så mjukt och hudnära resultat som möjligt, oavsett vilken täckning man önskar eller vilken typ av produkt man applicerar. Taklon har även en slätare yta än naturligt hår och är därför mer hygieniskt då ytan gör det svårt för bakterier att få fäste och är även lätt att få helt ren vid rengöring.

Jag tycker att dom är väldigt sköna att arbeta med och jag älskar dom återförslutningbara fodralen som gör att man hygiensikt kan förvara borstarna i necessären.

Borstarna har tagits fram för att ge ett optimalt resultat där produkten blandas och blir ett med huden och man rekommendera att man applicerar enligt följande steg:

STEG 1
Flytande produkter:
Fördela önskad produkt med fingertopparna punktvis på ansiktet.

Fasta produkter:
Doppa borsten lätt i önskad produkt och slå sedan av överskott från borsten.

STEG 2
Arbeta in produkten på huden genom lätta tryck med borsten vinkelrätt mot ansiktet och avsluta med ett kort svep likt en halvmåne, utåt och uppåt.

Tryck – Svep – Tryck – Svep.

Undvik att svepa med långa rörelser.

Börja arbeta från mitten av ansiktet och utåt.

__

Kollektionen består av 6 olika borstar och kostar mellan 119 och 199kr vilket jag tycker är ett bra pris för den här kvaliteten! Finns att köpa på Skin City inom kort – jag återkommer snart med ett mer exakt datum. Fick veta att lanseringen skjutits fram och dom kommer kunna köpas från och med den 26 mars – den som väntar på nåt gott;)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Wow dina fransar alltså! Är sugen på att testa revitalash men jag vågar inte pga allt som skrivits förut angående fransserum..
    Vet att det är olika från person till person, men har du upplevt några biverkningar eller liknande? Hur länge har du använt revitalash?
    Tycker så mycket om din blogg! <3

    Rebecca 2018-01-18 21:13:27
    Svara
    • Svar på Rebeccas kommentar.

      Hej Rebecca, man vad du är gullig – vad glad jag blir!!:D Du behöver inte vara orolig – om det får lov att säljas av läkemedelsverket ska det inte vara några problem. Sen kan man ju alltid ha en överkänslighet mot något ämne men det gäller ju egentligen alla produkter. Jag har inte upplevt några typer av biverkningar så för mig har det fungerat helt perfekt:) Jag är så jäkla glad att jag hittat det här – en helt annan sak att vara utan smink haha. Hoppas du vågar testa:) Kram S

      Susanne Barnekow 2018-01-19 12:33:44
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!