TRAVEL BEAUTY ROUTINE

Jag fick en förfrågan från en läsare om att göra ett inlägg om hur jag gör men min skönhetsrutin när jag reser och här kommer det! Jag har nämligen fått ganska bra snurr på hur jag ska packa smart och vad jag behöver ha med mig när jag är iväg på kortare resor där jag kanske inte behöver eller kan checka in mitt bagage. Det passar extra bra med det här temat just nu för i nästa vecka ska jag nämligen till Paris med Loreal och intervjua Alexa Chung(hur coolt?!) och det är bara över en natt. Här kommer några tips på hur jag brukar göra!

Det viktigaste är att förpackningarna är små – dom flesta varumärken har mini-resevarainter av sina produkter, annars brukar man kunna få tester som är perfekt att samla på sig inför resan. Då kan man fortsätta använda sin vanliga hudvård så man inte riskerar någon typ av hudreaktion.

Då min hud kan vara lite vresig, framför allt när jag byter miljö och stressar, har jag alltid några räddare-i-nöden-produkter med mig i form av någon återfuktande och lugnande ansiktsmask som är perfekt att lägga efter flyget samt något som rensar upp orenheter om man fått någon otrevlig finne – som tyvärr ofta brukar dyka upp efter flygresan.

En ansiktsspray får alltid följa med i handbagaget då flygturen brukar torka ut huden rejält.

Ett par udda produkter som kan vara bra att slänga med är ögondroppar, perfekta efter och under flygturen för trötta och torra ögon, och en effektiv brun-utan-solprodukt.

Håret brukar ju inte vara så stora problem om man bara är borta ett par dagar och ofta finns det helt ok produkter att tvätta håret med på hotellen – men jag brukar ta med en inpackning och en hårolja så att jag är på den säkra sidan. Och så klart, ett hårspray i miniversion så jag kan styla håret!

Sen kanske jag slänger med någon extra kräm eller solskydd i originalförpackning men då är det bara en eller två produkter som tar lite mer plats – vilket fungerar utmärkt.

Ni ser några exempel på vad jag har i min färdigpackade resenecessär just nu och förklara lite mer under bilderna! Hoppas ni gillar:)


Sheet-mask och ögonmask i engångsförpackning, liten snabbverkande brun-utan-sol, en liten ansiktsrengöring, ansiktsolja, favoritpeeling, BHA Liquid för orenheter och lyster, ögondroppar, hårspray och hårolja och mina favoritserum i testförpackning som jag fyller på med jämna mellanrum. 

Dom här provförpackningarna är verkligen perfekta – och jag kan fylla på dom. 


Ett ansiktsspray är ett måste – anti-pollution är perfekt just när man reser och huden utsätts för extra mycket luftföroreningar. 

Hudvårdsfavoriter i miniformat!

Sheet-mask, ögonmask(från Filorga om det inte syns), underbar hårinpakcning i perfekt återförslutningsbar förpackning från Davines och brun-utan-sol.

Hårolja och hårspray är ett måste! Också minivarianter så klart:) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!