SWISS CLINIC HÅRSERUM


När jag fick den här samarbetsförmågan att testa Swiss Clinics hårserum blev jag väldigt glad! Som jag berättat tidigare i bloggen så har jag tunnare hår på sidorna för jag hade så stramt uppsatt hår under tonåren, så försöker ju få det håret att må lite extra bra och om det finns produkter som kan kicka igång tillväxtprocessen så tackar jag så klart inte nej till att prova haha.

Hur fungerar det då? Hair Renewal Serum innehåller aktiva ingredienser som verkar genom att minska håravfall och stimulera hårsäckarna så man får ett friskare och mer livfullt hår. Det kan inte väcka döda hårsäckar men många av oss har hårsäckar som har hamnat i en så kallad vilofas för att cellernas kommunikation inte fungerar som den ska – det här serumet påverkar alltså cellerna och gör att de vilande hårsäckarna kan börja växa igen. Utöver detta så verkar det alltså för den allmänna hälsan i våra hårsäckar och gör att det hår som växer ut blir starkare och friskare. Det här låter ju kalasbra tycker jag!

Hur applicerar man och hur ofta?
För bästa resultat ska serumet appliceras dagligen på torr och nytvättad hårbotten, då serumet absorberas bättre då och inte tas upp av smutspartiklar. Om man som jag inte tvättar håret varje dag så kan man applicera ändå men man ska ha i åtanke att det kanske inte absorberas lika bra. Under behandlingen är det också bra om man låter håret självtorka så att man minskar slitage som kan uppstå från diverse värmeverktyg.
Man avslutar med att kamma igenom håret och låta produkten torka in.
Rekommendationen är att behandla under 3-4 månader (beroende på vilka problem du har) och sen är det bara att uppta behandlingen när man känner behov.

Några studier som gjorts har bland annat visat att:
Hårdensiteten ökat betydligt efter 85 dagar
40% minskat håravfall vid tvätt och föning.

Min upplevelse – det är väldigt enkelt att applicera med hjälp av pipetten, det torkar in väldigt snabbt och lämnar inga kladdiga rester. Jag har bara använt det i cirka en veckas tid så det är lite väl tidigt att ge ett utlåtande men jag ska köra på och ge ett utlåtande när min flaska är slut!

Om ni har lust att testa har Swiss Clinic ett erbjudande med 20% rabatt på Hair Renewal Serum som gäller t.o.m den 31 januari! Så just nu kostar det alltså 472kr istället för ordinare pris som är 590kr – du hittar in till erbjudandet här(klick!). 

 


Jag brukar dela upp håret så att jag kommer ner till hårbotten ordentligt. 

Sen masserar jag in det i hårbottnen. 

#makeadifference

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Bra tips! då mitt hår är som typ svinto efter vinterns hårda vindar haha 🙂

    Ha en fin vecka! LOVE Maria på Inredningsvis

    Maria at Inredningsvis 2018-01-15 12:37:37 http://inredningsvis.se/
    Svara
  • Hej! En fråga, hur känns håret efter applicering? Jag har provat liknande produkter och håret ser och känns smutsigt och ”fettigt” ut efteråt. Har tyvärr många produkter som står oanvända just pga detta. Hur upplever du detta serumet?
    Tacksam för svar!

    Maria 2018-01-14 16:43:25
    Svara
    • Svar på Marias kommentar.

      Hej Maria! Det torkar in väldigt fort och när man låtit håret torka och borstar igenom det känns det inte att man haft något i håret – det är det som är så skönt med det här serumet. Håller med om att andra serum kan lämna klibbiga rester men jag upplever alltså inte att det här gör det.:) Kram S

      Susanne Barnekow 2018-01-15 12:45:04
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!