Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MATTEMOISELLE

Hej på er! Nu får ni min mascarareview imorgon och istället bjuder jag på en urhärlig läppstiftsnyhet! Ni vet Rihannas nya makeupmärke Fenty Beauty? Nu har dom lanserat en ny kollektion bestående av 14 matta läppstift – vissa av färgerna var lite galna som grönt, lila och blått men jag valde ut några nyanser som jag tyckte var vrålfina! Nedan kan ni se en swatch på åtta stycken och även några utvalda på mina läppar. Som ni ser innehåller dom mycket pigment och är väldigt krämiga även fast dom är matta. Sitter relativt bra men är inte smudge-proof. Kostar 190kr/st och några av nyanserna finns att köpa här(klick!).  Antar att resterande kommer upp på siten snart!


En av favoritfärgerna Spanked.


Ovan ser ni nyansen Freckle Fiesta.

Den här mörka nyansen heter PMS.
  
Den här nudefärgen är så snygg och heter Up 2 No Good. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!