MINITEST; ÖGONLOCKSPRIMERS

Tidigare använde jag aldrig primer på ögonlocken men nu kan jag inte vara utan det – det blir verkligen en väldigt stor skillnad, både i hållbarhet och i hur jämnt och snygg ögonskuggan blir. Här kommer ett litet minitest på tre olika varianter – hoppas ni gillar!

Too Faced Shadow Insurance Primer(adlink), pris: 160 kr. Betyg: 5/5
En klassiker som ger ett oslagbart resultat! Konsistensen är mjuk och lätt och glider fint på över ögonlocken. Torkar in på ett nafs och ger en matt finish. Intensifierar ögonskuggans färg och gör att den sitter felfritt genom hela arbetsdagen eller festkvällen.

Marc Jacobs Beauty, Coconut Base Under(cover) Eyeprimer(adlink)Pris: 310. Betyg: 4/5
Den här cremefärgade primern har en fyllig konsistens som är lätt och härlig att jobba in. Ger en matt och slät finish som torkar snabbt – ögonskuggan blir jämn och intensiv och sitter som berget hela dagen lång! Det som drar ned betyget något är det höga priset samt att den kan upplevas något uttorkande.

 

Lumene Nordic Chic Eyeshadow Primer, pris: 139 kr (adlink)Betyg: 3,5/5
Ljus primer som är krämig och matt i konsistensen. Kräver lite mer inarbetning än sina utmanare och tar något längre tid på sig att torka men ger en fin och matt finish som ger ett hållbart resultat – dock inte lika hållbart som sina utmanare, vilket leder till det slutgiltiga betyget.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!