Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DREAM WEAVE MASCARA

Här ser ni min nya favoritmascara – den ger separation, volym och en nästintill ”fluffig” känsla. Appliceringen är lätt och kladdfri – både på undre och övre fransar och dom blir väldigt mjuka. Det är inga problem att bygga upp med flera lager och den sitter som berget hela dagen. Ja, vad kan jag säga mer…den är lätt att tvätta bort också. Har liksom inte hittat några negativa saker med den och har använt den i fler veckor nu. Ett plus med den här varianten är att den även innehåller fransnäring som stimulerar fransroten vilket ska ge fylligare och längre fransar samt att den är anpassad för känsliga ögon och linsbärare. Den heter Dreaweave Lash Construct Serum Mascara, kostar 240kr och finns bland annat att köpa här. Har ni kanske testat den och vad tycker ni i såna fall?!

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så fint resultat!!

  Josefine 2018-01-05 11:07:49 http://justface.se/
  Svara
 • Jag har lagt mååånga hundralappar på mascaror av olika slag för att hitta en som inte fäller under ögat och kladdar av sig över efter en dag!
  Har äntligen hittat rätt och till ett pris av 59 kr! Den heter Tiara och ser ut att finnas på Rusta eller nåt men jag köper den på en liten parfymeria i Linköping. Jättebra mjuk silikonbordte och håller för både tårar och regn! Tvättas enkelt bort med 38 grader varmt vatten. Ger längd och volym, helt otroligt, trodde hon skämtade med mig när hon tog fram den😆 Den tänker jag fortsätta med och har även rek den till vänner och de är helsålda på den😊

  Anna 2018-01-04 19:56:40
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jaha gud vad spännande – ska se om jag kan få tag på en så jag kan testa också! Tusen tack för tipset!:D Kram S

   Susanne Barnekow 2018-01-05 14:15:14
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!