TYROLERFEST

Hej på er! Hoppas ni har haft en fantastisk nyårsafton! Jag vaknade inte helt oväntat upp med en ny förkylning – så klassiskt efter en festhelg haha. Så jag sov till 12 idag och är väldans trött. Jag vet, det börjar bli tjatigt det här….

Jag tänkte börja med att lägga upp bilder från vår första Tyrolerkväll så kommer det mer bilder från nyårsafton och min sminkning senare! Dagen började med att det var kaos i tågtrafiken och att vårt tåg blev jätteförsenat, vilket tvingade oss att hoppa in i en taxi istället – hur kan det vara så mycket elfel med tågen?! När vi väl kom fram så hoppade vi snabbt i våra Tyroleroutfits och jäklar vad fina alla var – ett av dom bästa teman som finns!

Fördrink och middag hölls i en av flyglarna (som vi även bodde i) och det blir nog inte en bättre setting för det temat. Det var första gången jag åt raklett och det var så otroligt smarrigt – inte helt fel när smält ost är huvudingrediensen haha. Sen var det fest till sent på natten…hade så fruktansvärt roligt! Och en annan sak…började knäppa bilder med min kamera och när jag ska kolla igenom dem så ser jag att det inte fanns någon minneskort i – så varit tvungen att fota allt med mobilen haha. KLANT!      

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!