Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAN FÖRE DAN

God morgon på er finisar! Nu ska vi snart hoppa på ett tåg som tar oss till Värmland där vi ska fira nyår. I kväll är det tydligen Tyrolerfest och imorgon smokingmiddag och det ska bli så jäkla kul att få tillbringa en hel helg med våra underbara vänner! Jag ska plocka med mig min kamera och ta en massa bilder, dock lämnar jag datorn hemma för jag kommer ha för fullt upp för att blogga. Det kanske kommer upp något litet inlägg som jag kan slänga upp från mobilen..ska försöka fixa det. Men ni ska i vilket fall som helst få se allt i efterhand så klart:) Ett tidigt GOTT NYTT ÅR på er så ses vi igen 2018!!

Min söta svanpyjamas kommer från Asos(adlink). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!