Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW YEARS MAKEUP

-inlägget innehåller affilatelänkar –

Hej på er! Hur har i det? Bara två dagar kvar till nyårsafton nu, tjohoo! Jag gjorde en lite inspirationsmakeup inför nyårsafton igår som faktiskt är väldigt enkel! Jag listar produkterna jag använt nedan och förklarar närmre hur jag gjort under bilderna. Hoppas ni gillar den:)

ANSIKTE
Miracle Bronzing Powder i 4 nyanser (som bronzer och contouring), här. 
Idun Minerals Foundation, här(klick!).
Extra Dimension Skin Finish från M.A.C i nyansen Oh Darling.
Extra Dimension Blush från M.A.C i nyansen Cheeky Bits.

LÄPPAR
Läppglans från Idun Minerals i nyansen Cornelia, finns att köpa här(klick!). 

BRYN
Lashfood Browfood Ultra Fine Pencil Duo, finns att köpa här(klick!). 

ÖGON
Ögonlocksprimer från Too Faced, här(klick!).
Smashbox Full Exposure palette.
Svart kajalpenna från YSL, här(klick!).
Mascara, Dream Weave & Co(helt fantastisk), finns att köpa här.

 


Jag började med att applicera den glittriga grå skuggan näst längst upp till höger över övre ögonlocket. Från Smashbox palett Full Exposure. För att jag skulle få mer effekt av min glittriga eyeliner lade jag först en silvrig eyeliner. Jag vet tyvärr inte vad det är för märke för jag köpte den i en butik i Frankrike för länge sen.


Sen lade jag en glittrig eyeliner från Make Up Store  ovanpå den silvriga och även lite i kanten av den undra fransraden – det är ett väldigt enkelt sätt att addera glitter till din sminkning för du riskerar inte att det hamnar en massa utanför. Den finns att köpa här(klick!).   Jag tyckte att det kunde vara snyggt att matcha mina gråglittriga ögon med ett par glansiga ljusa läppar. Jag har använt ett glans från Idun Minerals i nyansen Cornelia, finns att köpa här(klick!). 

Jag tycker personligen att det är snyggt med en enkel och naturlig frisyr när man valt en glammig makeup – så jag lät mitt hår vara som det är och delade upp det i en mittbena. Jag adderade lite torrschampo för att få till volym i rötterna. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry