Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SJUKLING

Det känns ju inte helt otippat att man blir sjuk när man vet att det är ledigt ett tag haha. Är så fruktansvärt trött så ligger mest och vilar i soffan – hoppas hoppas att det går över snart så att jag inte är dålig på nyår när vi ska åka till Värmland och fira med våra vänner. Ska så klart ändå göra mitt bästa för att hålla bloggen uppdaterad men det kanske inte blir med samma frekvens. Om ni har några önskningar på blogginlägg skulle jag bli jätteglad om ni vill dela med er:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag skulle vilja läsa om dina produktfavoriter, både smink och hudvård. Typ de som du själv väljer, och går tillbaka till mellan allt som jag kan tänka mig att du testar för jobbets skull 😀 kram

    Sofie 2017-12-29 23:44:56
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!