Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOLDEN FRECKLES

– inlägget innehåller affiliatelänkar –

Jag körde en ganska enkel makeup igår men kände att julafton ändå krävde en liten twist! Jag sparade lite guldglitter från ett pressutskick som jag fäste endast genom att duscha på lite ansiktsspray och försiktigt dutta på dom. Jag valde att sätta dom på kinderna så att det blev som guldiga fräknar och tycker själv att det blev väldans tjusigt! ÄLSKAR den här glittertypen och tänker att det skulle vara vrålsnyggt att ha på ögonlocken också, eller vad tror ni? Det finns på Panduro Hobby och jag ska gå dit och köpa på mig lite inför nyårsafton haha. Jag har listat vilka produkter jag använt nedan.

BAS & LÄPPAR
Idun Minerals Foundation, här(klick!).
Erborian Rouge For Lips både på både läppar och kinder, här(klick). 

ÖGON
Miracle Bronzing Powder i 4 nyanser (som ögonskugga), här.
Viva La Diva Eyebrow Fine Liner som eyeliner, här(klick!).
Mascara, Dream Weave & Co(helt fantastisk), finns att köpa här.

BRYN
Max Factor Brow Shaper, här(klick!). 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tänk på att det kan vara farligt att använda vanligt hobbyglitter runt ögonen! Det kan finnas småsmå vassa kanter som du inte vill ha in i ögonen, då det kan repa hornhinnan och skada rejält. Kosmetiskt glitter har däremot mjuka/runda kanter och kan inte rispa ögonen på samma sätt. Finns på MUS bland annat. MAC har nog också.

  Matilda 2017-12-27 10:35:45
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Det visste jag inte, men just dom här är jättemjuka och har inga vassa kanter så det finns ingen risk att det skulle skada ögonen på något sätt:) Tusen tack för informationen och varningen!:) Kram S

   Susanne Barnekow 2017-12-27 12:48:00
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!