Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHRISTMAS EVE

Hej älsklingar! Hade ni en härlig julafton? Min var jättemysig! Vi var hos min mans familj och därefter gick vi över en sväng till en kompis som bor bredvid oss och hade lite julftonshäng. Jag fick verkligen världens bästa presenter av Teddy – den första var ju finaste av dom alla – nämligen lille Archie – och den andra var en ny kamera! Behövde verkligen uppdatera min då den redan börjat bli dålig i displayen och var väldigt långsam. Det blev en Canon EOS M5 och det ska bli så kul att börja leka med den. Jag fick även ett par jättehärliga fluffiga skor som jag älskar! Idag mår jag sådär, har lyckats bli förkyld och känner mig väldigt trött och hängig. Hoppas att det inte håller i sig! Jag lägger upp ett separat inlägg på min makeup så håll utkik. Puss på er


Jag åt så mycket godis igår att jag höll på att spricka haha. 

Min lille skrutt är så fin i sin julerosett!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind