Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHRISTMAS EVE

Hej älsklingar! Hade ni en härlig julafton? Min var jättemysig! Vi var hos min mans familj och därefter gick vi över en sväng till en kompis som bor bredvid oss och hade lite julftonshäng. Jag fick verkligen världens bästa presenter av Teddy – den första var ju finaste av dom alla – nämligen lille Archie – och den andra var en ny kamera! Behövde verkligen uppdatera min då den redan börjat bli dålig i displayen och var väldigt långsam. Det blev en Canon EOS M5 och det ska bli så kul att börja leka med den. Jag fick även ett par jättehärliga fluffiga skor som jag älskar! Idag mår jag sådär, har lyckats bli förkyld och känner mig väldigt trött och hängig. Hoppas att det inte håller i sig! Jag lägger upp ett separat inlägg på min makeup så håll utkik. Puss på er


Jag åt så mycket godis igår att jag höll på att spricka haha. 

Min lille skrutt är så fin i sin julerosett!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!