Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOFT & GENTLE

I förrgår fick jag en box från naturalbox.se som innehöll den här aluminiumfria deon från Soft & Gentle. Jag gillar starkt att den är i sprayform, vilket känns roligt och hygieniskt. Jag tänkte först att doften skulle vara för stark men den blir faktiskt jättegod och jag tycker att jag känner mig jättefräsch hela dagen. Jag har varken sett märket eller produkten tidigare men blev helt såld – såg att den även finns i varianten Active som har doft av grönt te och Soft & Gentle som doftar kokosvatten. Sen kostar den bara 49kr – den här kommer jag verkligen fortsätta köpa och min nästa produkt blir nog Active-varianten. Såg att den finns att köpa på Ecoliving.se.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hmm. Deoderanter är lite klurigt. För att det ska bli en aniperspirant (alltså minska svettningar, inte bara kamouflera doften) så krävs det aluminium. Det täpper till svettkörtlarna så att man inte svettas/svettas mindre. Men de kanske har kommit på något väldigt revolutionerande?! 🙂 Vore ju bra i så fall. Annars tror jag att den bara kamouflerar doften. Hur kände du? 🙂 Ska läsa på lite om den. Kram. (PS din blogg är alltid så trevlig att läsa!)

    S 2017-12-24 00:09:14
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!