Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOLIDAY NAILS

Ja hörrni, då var i alla fall naglarna redo för jul! Jag måste dra mig ut och göra en spapedikyr också – och det är bråttom haha. Jag gjorde som vanligt naglarna på Visage hos Aangeliki och den här gången körde jag på min nya svartbruna favorit som heter Romania After Dark. Så jäkla snygg och passar till allt! Det som är så bra när man har permanent lack är att det är så lätt att lägga till ett vanligt nagellack om man vill ändra för en kväll – jag kommer till exempel lägga över ett glittrigt lack på nyårsafton för att göra det lite mer glammigt! Sen sitter ett vanligt lack väldigt mycket bättre än på dina egna naglar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!