Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHRISTMAS IS NEAR

Hej darlings! Idag sitter jag på redaktionen och jobbar och det spritter i hela kroppen för jag ska nämligen ut och äta julmiddag med ett stort kompisgäng på Operakällan ikväll. Aaaah! Har ju varit hemma så mycket i och med vår lille valp men nu har vi fixat hundvakt och ska få slappna av hela kvällen.

Kom på att jag inte talat något om mina julplaner – vi kommer nämligen stanna kvar i stan för andra gången i mitt liv och ska fira med min mans familj. Som jag kommer sakna min som är nere i Skåne! Vi kom fram till att det blev lite jobbigt att flänga fram och tillbaka med en liten valp och det känns faktiskt väldigt skönt att ha tagit det beslutet.

Till en helt annan sak – jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll och vad jag ska ha för sminkning – har ni några tips/önskemål så ska jag göra en liten guide till er samtidigt? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!