Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHRISTMAS IS NEAR

Hej darlings! Idag sitter jag på redaktionen och jobbar och det spritter i hela kroppen för jag ska nämligen ut och äta julmiddag med ett stort kompisgäng på Operakällan ikväll. Aaaah! Har ju varit hemma så mycket i och med vår lille valp men nu har vi fixat hundvakt och ska få slappna av hela kvällen.

Kom på att jag inte talat något om mina julplaner – vi kommer nämligen stanna kvar i stan för andra gången i mitt liv och ska fira med min mans familj. Som jag kommer sakna min som är nere i Skåne! Vi kom fram till att det blev lite jobbigt att flänga fram och tillbaka med en liten valp och det känns faktiskt väldigt skönt att ha tagit det beslutet.

Till en helt annan sak – jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll och vad jag ska ha för sminkning – har ni några tips/önskemål så ska jag göra en liten guide till er samtidigt? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind