Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SELAHATIN

Här ser ni en ny svensk produkt som är riktig vardagslyx på tub! När jag först fick utskicket om dom här undrade jag hur en tandkräm kunde vara värd 150kr/st men efter jag testat är jag såld! Om man bortser från dom vrålsnygga aliminiumtuberna så bjuder innehåller på väldigt intressanta smaker – så som kanel, honung och apelsin som elegant balanserats med traditionella mintiga smaker – jag ser liksom fram emot att borsta gaddarna nu haha. Min favvis är Escapist som smakar kanel apelsin och pepparmint. Alla tandkrämer innehåller flour och ger en whitening-effekt. Finns att köps på bland annat NK, Asplunds, Posh Living och Akademikliniken men också på deras egen hemsida här.

Blir ni sugna på att testa eller tänker ni bara att det är FÖR dyrt?

Nu ska jag springa iväg till Dr.K Clinic för min nästa microneedlingbehandling. Ska ju köra en kur nu på 4-6 behandlingar med 3 veckors mellanrum.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!