Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNNY SUNDAY!

-inlägget innehåller affiliatelänkar –

Hej på er, har ni haft en fin helg? Min har varit lugn och skön –  jag sov så jäkla dåligt i torsdags och fredags så det var så otroligt skönt att få sova ut inatt. Känner mig som en ny människa! Och sen att det är sol ute idag och inte kladdigt och mörkt, är så jäkla skönt. Så vi har tagit en promenad med vovvarna på Djurgården och ätit frulle och nu sitter jag och jobbar lite. Här har ni mig med mina älskade vovvar – kolla in Archies dubbelhaka på första bilden haha. GOS! På bilden har jag på mig mina favvisvinterkängor från Inukkii – så jäkla snygga och vrålsköna! Dom finns bland annat att köpa här(klick!).  Och min mössa är köpt här(klick!) och finns i massa andra snygga färger också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind