Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNNY SUNDAY!

-inlägget innehåller affiliatelänkar –

Hej på er, har ni haft en fin helg? Min har varit lugn och skön –  jag sov så jäkla dåligt i torsdags och fredags så det var så otroligt skönt att få sova ut inatt. Känner mig som en ny människa! Och sen att det är sol ute idag och inte kladdigt och mörkt, är så jäkla skönt. Så vi har tagit en promenad med vovvarna på Djurgården och ätit frulle och nu sitter jag och jobbar lite. Här har ni mig med mina älskade vovvar – kolla in Archies dubbelhaka på första bilden haha. GOS! På bilden har jag på mig mina favvisvinterkängor från Inukkii – så jäkla snygga och vrålsköna! Dom finns bland annat att köpa här(klick!).  Och min mössa är köpt här(klick!) och finns i massa andra snygga färger också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!