Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WELLAPLEX

Igår var jag ju på Wella Studio och testade en Wellplex salongsbehandling – det kan liknas vid Olaplex fast den bygger upp en annan typ av bindningar i håret, som mer fokuserar på det dagliga slitaget på håret. Men den används även på samma sätt vid färgningar! Det tog 15 minuter för den att verka och håret känns verkligen supermjukt nu. Man ska även använda en inpackning på hemmaplan 1/gång i veckan och det ska bli spännande att se hur den känns. Älskar den här typen av återuppbyggande behandlingar, jag tror det är nyckeln till att behålla ett friskt och starkt hår! Jag hade bara med mig Archie för Casper ville inte följa med pga det fruktansvärda vädret haha – han var så duktig.


Jag ser så trött ut på bilden, vilket jag är också haha. Fick en sån sjuk, mörker och eftermiddagssvacka. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!