Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STAYING INSIDE

Åh herregud vilket väder idag haha. Snöblandat regn, mörker och slask. Tur att jag kan jobba hemifrån alltså. Hundarna är inte jättesugna på att gå ut heller…jag måste dock dra mig ut till ett pressmöte där jag ska testa Wellaplex senare i eftermiddag, vilket är en ny salongsbehandling. Ska så klart berätta mer om den när jag fått den presenterad för mig! Har ni några önskemål på inlägg förresten?! Har lite inspirationstorka som brukar dyka upp den här mörka tiden på året.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!