Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STAYING INSIDE

Åh herregud vilket väder idag haha. Snöblandat regn, mörker och slask. Tur att jag kan jobba hemifrån alltså. Hundarna är inte jättesugna på att gå ut heller…jag måste dock dra mig ut till ett pressmöte där jag ska testa Wellaplex senare i eftermiddag, vilket är en ny salongsbehandling. Ska så klart berätta mer om den när jag fått den presenterad för mig! Har ni några önskemål på inlägg förresten?! Har lite inspirationstorka som brukar dyka upp den här mörka tiden på året.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind