Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ETT LITE BÄTTRE JULBORD

Som ni kanske vet så äter jag inte kött längre – eller jag äter fisk och skaldjur ibland. Det är ett medvetet val jag gjort för att jag ska må bättre – både i kropp och själ. Det blir ju extra svårt när det är högtider där den traditionella maten bygger på olika typer av köttprodukter. Den här julen kommer dock bli helt vegetarisk för mig och jag ser fram emot att försöka få till julkänslan med andra typer av produkter – jag ska testa Quorns, ”prinskorv”, bullar och ”julskinka” – som man får griljera själv. Ska bli så spännande att smaka! OBS! Det här är inte ett sponsrat inlägg utan mer ett litet tips på att det finns goda substitut till kött – kan vara värt att testa i alla fall;)

  

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!