Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

METRO MODE JULFEST

Hej vänner! Åh gud vad sliten jag varit idag – ni kanske har förstått det med tanke på den här sena uppdateringen av bloggen. Det var så jäkla skoj och den här sköna bönan och jag fick sån feeling att vi drog vidare när festen var slut. Då gick vi först förbi Editas lägenhet och sen till Papas och Bergmans. Så länge sen jag var ute men jag hade så jäkla skoj med Edita så det gick liksom inte att gå hem. Så underbart när man har såna kvällar! Julfesten var förresten på Kasai och det var en massa roliga uppträdanden och väldigt bra partystämning! Ni ser lite bilder från festen nedan och jag ska lägga upp ett separat inlägg med min makeup -look senare. Puss så länge

  
Så smart liten apparat som skriver ut dina Instagrambilder! Älskar att dom uppmärksammat min kärlek till mina hundar haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!