Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ROUND ONE; CHRISTMAS DECORATIONS

Igår var jag nere i källaren och rotade fram lite juleljus! Dvs våra julstjärnor som jag satte upp i fönstren, lite olika små ljusslinor och sen laddade jag våra elljus med batterier. Vår bokhylla är ju ganska stökig och det är för lågt mellan våningarna för att man ska våga ha levande ljus – så där är det perfekt med ljusslingor och elljus. Jag satte några slingor i vår växt fram tills att jag köper små granar som jag ska pynta. Vi struntar i en stor gran i år på grund av att jag tror det kommer bli stökigt med vår lilla valp. Jag ska lägga upp fler bilder när jag julpyntat lite mer – men gud vad belysning kan göra för myskänslan! Jag måste bara tipsa om Lagerhaus juleljus som räcker i en evighet och doftar MAGISKT! Som en blandning av nybakade pepparkakor och lussebullar. Kostar bara 49kr och ser ut så här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!