Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ROUND ONE; CHRISTMAS DECORATIONS

Igår var jag nere i källaren och rotade fram lite juleljus! Dvs våra julstjärnor som jag satte upp i fönstren, lite olika små ljusslinor och sen laddade jag våra elljus med batterier. Vår bokhylla är ju ganska stökig och det är för lågt mellan våningarna för att man ska våga ha levande ljus – så där är det perfekt med ljusslingor och elljus. Jag satte några slingor i vår växt fram tills att jag köper små granar som jag ska pynta. Vi struntar i en stor gran i år på grund av att jag tror det kommer bli stökigt med vår lilla valp. Jag ska lägga upp fler bilder när jag julpyntat lite mer – men gud vad belysning kan göra för myskänslan! Jag måste bara tipsa om Lagerhaus juleljus som räcker i en evighet och doftar MAGISKT! Som en blandning av nybakade pepparkakor och lussebullar. Kostar bara 49kr och ser ut så här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand